Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Disney plus kedvezményes...

Disney plus kedvezményes előfizetés sikerült valakinek?

Figyelt kérdés
Arról volt szó, hogy ha megadom az email címem 13-a előtt akkor lesz olyan ajánlat, hogy éves előfizetés esetén négy hónap ingyenes.. megtettem, de úgy néz ki semmi nem történt.. csak a normál két hónap kedvezménnyel tudok előfizetni :/
2022. jún. 14. 09:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Az e-mail címedre küldenek majd egy linket valamikor ma, azzal tudsz majd a kedvezményes ajánlatra előfizetni.
2022. jún. 14. 10:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem kaptam semmilyen linket, sőt semmilyen levelet se, amikor pár hete megadtam az email címem. most amikor próbáltam belépni létrehozott egy accountot, de csak a normál ajánlat elérhető. ezért kérdem, hogy valakinek sikerült-e egyáltalán.
2022. jún. 14. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült, június 14. Reggel 7:05 kor kaptam az emailt a linkel, ráklikeltem, és beregeltem.
2022. jún. 15. 17:57
 4/8 A kérdező kommentje:
hát nekem nem küldték :(
2022. jún. 15. 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Írj az ügyfélszolgálatnak.
2022. jún. 15. 18:36
 6/8 anonim ***** válasza:

A mai napig nem kaptam meg a linket tartalmazó e-mailt.

Telefonon hívni őket esélytelen, e-mail címet nem találtam.

2022. jún. 21. 08:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem sikerult felhivni oket, megoldottak a problemat es elo is fizettem.
2022. jún. 21. 08:31
 8/8 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Úgy voltam vele, egy próbát megér: az angol nyelvű online chaten keresztül egy ügyintéző segítségével sikerült, kaptam kódot és ki is fizettem a kedvezményes lehetőséget.

2022. jún. 21. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!