Ha mondjuk kitörne a Földön egy zombitàmadàs, fel lennénk készülve a filmek alapján vagy fura lenne?
Figyelt kérdés
2022. jún. 13. 20:12
1/18 anonim 

válasza:

Nem lenne fura. Sok zombis filmet láttam. Ugyanúgy mennék dolgozni csak baseballütővel a kezemben
2/18 anonim 

válasza:

Fura lenne, bár 2 év home office után szerintem az első hetekben fel sem tűnne 😂
3/18 anonim 

válasza:

Rögtön átállnék a sötét oldalra :)
4/18 anonim 

válasza:

Az lenne fura, ha nem lenne fura. Ennél furábbat a világmindenség nem tudna produkálni.
5/18 anonim 

válasza:

Mán a corrovid is majdnem kiradírozta az emberiséget a Föld színéről.Ez alapján egy kicsit komolyabb járvány, mondjuk a zombie vírus hetedíziglen visszamenőleg megsemmisítenie mindenkit.
6/18 anonim 

válasza:

Én fel lennék készülve. Hegyes valamit keresnék egyből és mehetne az öldöklés 😂
7/18 anonim 

válasza:

Kérdés melyik típus lenne. A lassan közlekedő, lomha zombik, vagy a fürge, pillanatok alatt rajtad lévő. Előbbi esetben meg lehetne oldani a dolgot, utóbbi esetében meg hát...
8/18 anonim 

válasza:

Karikó Katalin és csapata tuti rövid időn belül módosítaná az mRNS vakcinákat,hogy az jó legyen a zombi virulens ellen is.
9/18 anonim 

válasza:

"Mán a corrovid is majdnem kiradírozta az emberiséget a Föld színéről."
6,5 millió halott a 8 milliárdból az 0,08% (!?).
10/18 anonim 

válasza:

Nem lenne fura, most is tele az utca agyhalottakkal.... 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!