Megnéztem a 365nap című filmet netflixen. Melyik a második rész?
Figyelt kérdés
A problémám az lenne hogy az első rész végén nem mutatják de elvileg ahogy bemennek a kocsival az alagútba megölik
Laurát.
Találtam egy másik részt is szintén netflixen, de nem voltam biztos benne, hogy az a következő rész, ezért csak bele lapozgattam.
Ott viszont él a csaj és már az elején megvolt az esküvő amit az első rész végén terveztek.
Most akkor mivan? Bele zavarodtam!
😵💫
2022. jún. 12. 17:48
2/6 A kérdező kommentje:
Ez a 2. Része?
2022. jún. 12. 18:10
4/6 A kérdező kommentje:
És meg lesz a magyarázat, hogy mégis hogy-hogy él a csaj, vagy az egész egy nagy katyvasz és hülyeség?
2022. jún. 12. 18:26
5/6 anonim válasza:
Az a második rész, jót nézel. Kb. két mondattal megmagyarázzák majd, hogy mi történt, de sokat ne várj tőle. Elég nagy hülyeség lett és nem csak emiatt. Nem spoilerezek, majd meglátod.
6/6 anonim válasza:
Első rész végén nem ölik meg a csajt, ezt csak te gondoltad túl, mert akkor nem lenne könyv trilógia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!