Meg kellett volna érintsen a szerb film?

#1, ennek a válasznak mi értelme volt? A kérdező tök normálisan feltett egy kérdést és elkezdtél arcoskodni. Eléggé frusztrált lehetsz és ebből a válszolból ítélve sokkal inkább rád illik a leírásod, mintsem másra.
Te jó ég... Egy full egyszerű/normális kérdés ilyet vált ki bárkiből?!
De hogy a kérdésre is válaszoljak: Ugyanígy voltam vele én is. Nem tartottam durvának, pusztán egy öncélú erőszakoskodásnak, ami nulla érzelmet váltott ki belőlem pont ezért.

Majd idővel változol. :)
Huszonévesen,gyerek nélkül én is "faltam" a legbetegebb,legbrutálabb filmeket.
Most 33 vagyok,van egy 2 éves fiam és mar jobban megvisel minden,főleg ha gyermekbántalmazásról van szó.
Szóval ne félj,nincs veled baj.

5
Nem. Nő vagyok és semmiképp nem Freddy. :D

#5, szerintem ez nem feltétlen erről szól. Mármint vannak emberek akik az ilyen filmet kinyomják, pedig nincs gyerekük. Mások (pl én) pedig nem szörnyülködöm el rakta, mert
1. tisztában vagyok vele, hogy fikció (még akkor is, ha a valóságban is előfordulnak ilyenek, de amit konkrétan látunk az fikció)
2. ha film maga nem tetszik nem nagyon tud megérinteni. Ha egy nagyon jó filmben, ami leköt lenne ilyesmi jelenet az megérintene.
De persze ez is olyan, hogy kinek mi. Mindenki más.

Én is hasonlóan voltam vele, megijeszteni egyáltalán nem ijesztett meg, lelkileg sem viselt meg túlzottan.
Én inkább kicsit hosszabban gondolkoztam rajta utána, eljátszottam a gondolattal, vajon a való életben ilyen megtörténthetne-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!