Volt mar ugy hogy “beleszerettetek” egy sorozatbeli karakterbe?
Figyelt kérdés
Remelem nem tart senki hulyenek, valaki jart mar ugyanigy?
Megtalaltam azt az embert, aki minden teren szerelem
2022. jún. 5. 18:09
1/15 anonim 

válasza:

Persze. :) Ráadásul olyanba, aki szerintem sokak szerint gáz. :D
2/15 anonim 

válasza:

Volt már rám is hatással, persze, ha jó a karakter, a párbeszéd, hiteles a játék stb, akkor könnyű átélni és "beszippantódni". De kezeld helyén a, jobban jársz🤭
A való életben ilyen nem jön veled szembe az tuti....
3/15 anonim 

válasza:

Volt, és van is. Bár ő egy játék főszereplője. Viszont tudni kell azt, hogy ezek színészek, előre megirt, kitalált dolgokat látunk. Sajnos az élet nem ilyen precízen kimért.
6/15 anonim válasza:
Volt sok ilyen és sokszor nem jó karakterek. 😂 Bár nem bele szerettem csak nagyon bejött. 😃
7/15 anonim 

válasza:

Sztem Hans Landa nem az a tipikus szupercsávó akiért mindenki odavan, de nekem bejön🤣🤣🤣
8/15 anonim válasza:
Utolsó: nem minden esetben a külső tetszik meg valakinek.Lehet a való életbe nem is érdekelne egy karakter ha nem filmben vagy sorozatban “ismertem” volna meg.
9/15 anonim válasza:
Első: pl ki? 😃😃 Nekem is volt olyan. :D
10/15 anonim 

válasza:

#7 vagyok 8.nak: Hans Landa egy náci, ezért írtam h nem az a tipikus szupercsávó🤣🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!