Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jó volt-e a resident evil 4...

Jó volt-e a resident evil 4 (film) a játékhoz képest (resi 5)?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy ki szerint volt megfelelő is ki szerint nem a filmbe való megvalósitások.
2010. szept. 18. 23:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Már van 4. rész, hol lehet megnézni?
2010. szept. 18. 23:36
 2/6 anonim ***** válasza:

mondjuk talán moziba lehet megnézni

én pénteken megyek remélem jó lesz

2010. szept. 19. 18:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok senkit se elkesítení, de aki szereti a játékot az jobb ha kihagyja. :(
2010. szept. 19. 19:09
 4/6 anonim ***** válasza:

miért?:O

én szeretem a resident evil játékokat

a film nem jó vagy mi?

2010. szept. 19. 21:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát sztem egyedül a 3D-ért éri meg am rohadtul eltér a játéktól, szar szereplőket válogattak be a filmbe pl: Chris(resi5)=Szökéses csávó (bocs a nevét nem tom de ha ráguglizol h resi 4 afterlife chris megtudod) csak ennyi de lehet h neked tetszene szal ez még csak az én véleményem de ha megnézted akk írj választ h szerinted milyen a film ;)
2010. szept. 20. 17:58
 6/6 anonim ***** válasza:

nah most már irok csak elfelejtettem meg minden

hát szerintem se volt vmi nagy szám se azér nem volt rossz egy filmnek

nekem az volt vele a bajom h rövid és nem volt benne elég félelmetes rész meg az a napszemüveges faszi is mér nem halt meg? agyonlőtték meg minden és még volt ereje megenni azt a másikat meg az mindent túlélt ja meg az a nagy böhöm kutya azzzal a nagy kalapáccsal is túl könnyen meghalt annak sztem erősebbnek kellett volna lennie meg az a sok zombi mér nem mászott arra az épületre?? meg még lyukat ásnak a földbe,és az a nagy kalapácsos az h került be az épületbe amikor ott csapkotta a a kaput jó tom h utána bejutott de akk is

meg kevés volt benne a 3D-éd rész

jah meg az elején h ott áll és egyszer csak megharapja elég hülyeség szerintem

2010. okt. 8. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!