Régen melyik tékàba jártatok és miket kölcsönztetek ki?
Figyelt kérdés
2022. jún. 5. 16:30
1/7 anonim 

válasza:

Könyvtárba és ház melletti témába. Videókazettákat. Ha a filmekre vagy kíváncsi : Pitch Black, Farkasok szövetsége, Halálos iramban 1.
2/7 anonim 

válasza:

Mikor, ~ 25 eve amikor meg leteztek videotekak?
3/7 anonim 

válasza:

Gyerekkoromban Székesfehérváron a Deák F. utcában volt egy. Legtöbbször a Baljós árnyakat kölcsönöztük, az tuti. :)
4/7 anonim 

válasza:

Az Ideglelést akartuk kikölcsönözni, de valaki elvitte, úgyhogy A falu lett helyette.
5/7 Isti22 

válasza:

Mivel csak egy téka volt, csak abba az egybe jártam :D
Egy csomó eszembe jutott, ahogy felidéztem az emlékeimet, úgyhogy csak annyit írok, hogy az 1990-es évek első felének sikerfilmjeit, többnyire vígjátékokat kölcsönöztünk ki, pl. Addams Family, Apáca show, Mrs. Doubtfire, Ace Ventura, aztán már jöttek az egyre jobb tévécsatornák és megvoltam a Szív TV kínálatával is :D
6/7 anonim 

válasza:

csakis a vico-ba, mert a vico filmjei az ön filmjei.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem szép dolog hazudni kicsi
2022. jún. 12. 16:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!