Star wars ! Ki tudná legyőzni starkillert ?
Figyelt kérdés
Vadert eléggé elkalapálta pedit Vader nem könnyű ellenfél,ezért az a kérdésem szerintetek melyik sith vagy jedi tudna őt legyőzni ?
Olyan videot is lattam aki azt mondta hogy még a mustafaron lévő anakint is legyőzné pedig anakin akkorra már nagyon erős volt obi-wan is csak a szerencsével győzte le.
2022. jún. 4. 00:00
1/5 anonim 

válasza:

Senki, mivel ő egy "Mary Sue" karakter.
2/5 A kérdező kommentje:
Kicsit szerintem túl tolták azt a karaktert xd
2022. jún. 4. 15:58
4/5 anonim 

válasza:

Starkillerrel a legnagyobb baj hogy nem elég balanszolt.
Leszed egy csillagrombolót az erővel, agyba-főbe veri Vadert, aztán Sidious lazán kinyírja.
Objektívan nézve a kánonból Yoda, Luke biztos hogy erősebbek nála, legendsből többen, Vitiate, Nihilus, akár Revan, stb, hosszú a lista
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én vagyok,így vele,hogy a srácot kicsit OP-ra csinálták meg.
2022. jún. 6. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!