Miért nem ölte meg?? Mert akkor lenne egy hatalmas logikai gubanc a történetben, és az eredeti trilógia eseményei meg se történtek volna. :D Ilyen egyszerű magyarázat van rá.
De ha nagyon, mindenképpen bele akarunk valami magyarázni a jelenetbe, akkor talán azt lehetne mondani, hogy azért nem tette, mert mégse olyan elszánt hogy megölje a volt mesterét, aki mondhatni egy apafigura is volt az életében. Anakin sosem adta át magát igazán a sötét oldalnak.
2022. jún. 3. 12:23
2/8 anonim válasza:
Meg is akarta,csak előtte jól meg akarta kínozni.
2022. jún. 3. 12:27
3/8 anonim válasza:
Meg akarta ő ölni szerintem csak,ahogy az előttem lévő hozzászóló is mondta direkt szenvedtette mikor a tűz elmúlt akkor mondta is a rohamosztagosoknak,hogy vigyék elé. Szerintem akkor már végezni akart vele.
2022. jún. 5. 16:51
4/8 anonim válasza:
Talán azért, mert nem akart gyorshalált szánni volt mesterének. Nem véletlenül a karját égette szét. A bosszún felül azért, hogy nehezebb legyen a kardforgatása Kenobinak. Meg a lelkét is kínozni akarta, hogy éreztesse, mivé vált miatta, ahogy említette is. Hogy egyrészt iszonyatos szenvedései vannak, másrészt egy komplett szörnyeteggé alakult át. És ezt az érzést akarta fokozni benne, mivel ráadásul Obi-Wan most tudta meg, hogy még él. Először, amikor maga elé akarta vitetni, akkor én arra tippelek, hogy elvitte volna magával Palpatine elé (vagy pont a Mustafarra, hogy beledobja a lávába/a kastélyában folytassa a kínzást). Aztán a hirtelen újra fellángoló tűz megijesztette kicsit, közbe Obi-Want kimenekítik, ezért úgy döntött, hogy most majd hagyja érlelni a dolgokat volt mesterében, és majd továbbmegy utána. Tíz évet tudott várni, ez a kis idő már nem sok mindenen múlik.
2022. jún. 7. 08:34
5/8 anonim válasza:
Dizni logika,lövik a birodalmi erőket,Vader meg fél a tűztől ezért kenobit simán elviszi egy robot...
2022. jún. 7. 09:50
6/8 anonim válasza:
Jah véletlenül se tudta volna vader azt a robotot szétdarálni az erővel mint pl a sithek bosszúja végén.
2022. jún. 7. 11:53
7/8 A kérdező kommentje:
Igen elég érdekes.
Ezért kérdeztem meg.
Nekem volt benne egy olyan érzésem is hogy Vader nem akarta megölni Obi Wan Kenobit.
Hanem csak meg akarta ijeszteni először és ugyanezt akarta megcsinálni vele amit ő vele tett.
De vader nagyon kegyetlen lett.
2022. jún. 7. 12:02
8/8 anonim válasza:
Én azt is el tudom kézelni, hogy csalódott abban, hogy a mestere ilyen gyenge lett. Valszeg nem így képzelte el a visszavágót
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!