Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Rock tábor 2-ben a 2 nap...

A Rock tábor 2-ben a 2 nap alatt összesen. Vagy 1 film alatt megjelenő gitárokat kell számolni?

Figyelt kérdés

mert akkor lemeradtam ma 2ről=(

és úgy szeretnék/szerettem volna nyerni=(

olyan rosz akkor='(

ésmár elküldtem amennyit 1 film kiadtak gitárt=(=(=(=(

meg össz 6x nézzem meg a rocktábort?kicsit fura:/

2010. szept. 18. 21:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Neked mi bajod van??
2010. szept. 18. 21:13
 2/10 anonim ***** válasza:
ma rántot halat ebédeltem
2010. szept. 18. 21:18
 3/10 A kérdező kommentje:

nem kértem a "hülye" megjegyzésekből...

kösz

2010. szept. 18. 21:22
 4/10 anonim ***** válasza:
ha egy kicsit érthetőbben fogalmaznál talán tudnék válaszolni:) mert szívesen segítek :D
2010. szept. 18. 21:26
 5/10 anonim ***** válasza:
1 film alattit kell összeszámolnod, szóval még van esélyed :)
2010. szept. 18. 21:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Borzasztóan fogalmazol! Ennek a szövegnek egyáltalán nincs semmi értelme! Próbáld meg újra leírni. Sok szerencsét.
2010. szept. 18. 21:31
 7/10 A kérdező kommentje:

este van..fáradt vagyok..xD

na nekifutok újra:P

na szóval...

van az a nyereményjáték a disney-n hogy a rocktábor 2-ben megjelenő gitárokat összekell számolni...az megtörtént ma(szombat)reggel(10kor)...összeszámoltam...beküldtem...viszont ma elbizonytalanítottak...azt mondta valaki hogy nem az 1 film alatt megjelenő gitárokat kell összeszámolni hanem a 2nap alatt összesen..(6x)...

na akkor hogyisvanez?

Remélem jobb lettem:D

és bocsi:)

nemvagyok ilyen "hülye"...mert én szoktam írogatni iskolai rendezvényekre szöveget....eddig elégedettek voltak velem:)

2010. szept. 18. 21:43
 8/10 anonim ***** válasza:
ne aggódj én értelek :D L/18 szóval van a rocktábor 2 egyébként énis tervezem hogy megnézem de majdcsak hétfő este :) mert agyon van ismételve a hétvégén, szóval te mondjuk ugye nézted ma délelőtt 10-kor akkor amennyi gitár megjelent abban a filmben azt a számot jegyezd meg és menj fela disney weboldalára és ott kell bepötyögni, csak az egy filmben lévő gitárok számát nem az összesben amennyiszer leadják az ismétlését :D remélem érted, am énis részt veszek benne, de majdcsak Hétfőn 20:00-kor nézem meg mert akkoris lesz ismétlése és énis részt veszek majd a játékban. :) sok sikert neked. pusz
2010. szept. 18. 23:25
 9/10 Santiago LA. válasza:

Hali

Én szerintem meg azt kell elküldeni amit a hétvége alatt számoltál össze azaz jól mondtad 6x adják le és számold össze összesen.A tv is így mondja meg a honlapon is így van kiírva hogy összesen.

És meg is indokolom miért gondolom így:Az első alatt 10x a 2. rész alatt már csak 8x mutatták...Tehát ez változik,direkt kíváncsi voltam rá hogy változik e vagy a film bizonyos pontjain mutatják a gitárt.De nem mert változik.Ezért kell összesen összeszámolni.

pl ha te tegnap azaz szombat este elküldted hogy tudom is én 10 gitárt számoltál.Akiknek küldöd honnan tudják hogy te a délelőtti vetítést nézted és abban volt 10 gitár mikor azóta már délután is leadták én abban már csak 8 x mutatták.Tehát ők nem tudhatják te melyik részre gondolsz mikor elküldesz egy számot.

Remélem segítettem

2010. szept. 19. 10:13
 10/10 Santiago LA. válasza:

ez van a disneychanel honlapján-->

A premier hétvégéje alatt, szeptember 18- án és 19-én számold meg, hányszor tünik fel összesen a Camp Rock gitár a filmben, majd küldd el a helyes választ!

Szerintem világos hogy nem egy vetítés alatt mutatott gitárt kell összeszámolni.

2010. szept. 19. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!