A Rock tábor 2-ben a 2 nap alatt összesen. Vagy 1 film alatt megjelenő gitárokat kell számolni?
mert akkor lemeradtam ma 2ről=(
és úgy szeretnék/szerettem volna nyerni=(
olyan rosz akkor='(
ésmár elküldtem amennyit 1 film kiadtak gitárt=(=(=(=(
meg össz 6x nézzem meg a rocktábort?kicsit fura:/
nem kértem a "hülye" megjegyzésekből...
kösz
este van..fáradt vagyok..xD
na nekifutok újra:P
na szóval...
van az a nyereményjáték a disney-n hogy a rocktábor 2-ben megjelenő gitárokat összekell számolni...az megtörtént ma(szombat)reggel(10kor)...összeszámoltam...beküldtem...viszont ma elbizonytalanítottak...azt mondta valaki hogy nem az 1 film alatt megjelenő gitárokat kell összeszámolni hanem a 2nap alatt összesen..(6x)...
na akkor hogyisvanez?
Remélem jobb lettem:D
és bocsi:)
nemvagyok ilyen "hülye"...mert én szoktam írogatni iskolai rendezvényekre szöveget....eddig elégedettek voltak velem:)
Hali
Én szerintem meg azt kell elküldeni amit a hétvége alatt számoltál össze azaz jól mondtad 6x adják le és számold össze összesen.A tv is így mondja meg a honlapon is így van kiírva hogy összesen.
És meg is indokolom miért gondolom így:Az első alatt 10x a 2. rész alatt már csak 8x mutatták...Tehát ez változik,direkt kíváncsi voltam rá hogy változik e vagy a film bizonyos pontjain mutatják a gitárt.De nem mert változik.Ezért kell összesen összeszámolni.
pl ha te tegnap azaz szombat este elküldted hogy tudom is én 10 gitárt számoltál.Akiknek küldöd honnan tudják hogy te a délelőtti vetítést nézted és abban volt 10 gitár mikor azóta már délután is leadták én abban már csak 8 x mutatták.Tehát ők nem tudhatják te melyik részre gondolsz mikor elküldesz egy számot.
Remélem segítettem
ez van a disneychanel honlapján-->
A premier hétvégéje alatt, szeptember 18- án és 19-én számold meg, hányszor tünik fel összesen a Camp Rock gitár a filmben, majd küldd el a helyes választ!
Szerintem világos hogy nem egy vetítés alatt mutatott gitárt kell összeszámolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!