Shrek vagy Shrek 2?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb fiilm? Szerintem a Shrek szimplán egy jó film, ötletes, szórakoztat, de annyira nem fogott meg, Oscar díjat nem érdemelt szerintem, szeretem, de kicsit túlértékelt. De a Shrek 2, azt imádom, szerintem egy mestermű, sokkal több érzelmet váltott ki belőlem, és hangosan nevettem is rajta (ez nálam ritka). Mi a véleményetek a két filmről?2022. jún. 1. 16:06
A kérdező szavazást indított:
A Shrek jobb film
A Shrek 2 jobb film
40 szavazat
1/10 anonim válasza:
Szerintem meg az 1 a jobb, eredeti ötlet ami manapság ritka. A 2 is azért jó, de érződik rajta, hogy folytatás. Az új szereplők miatt mégis van annyira jó mint az 1 is volt. A 3 már nagyon folytatásízű, de azért még elmegy, a 4-et nagyon nem kellett volna. Mindegyiket láttam moziban, az 1-2-őt még gyerekként.
2/10 anonim válasza:
Mindkettő nagyon jó, de mégis csak az 1. az igazi. Te minek adtad voln az Oscart abban az évben?
4/10 anonim válasza:
Mind a 4 egymás után. Szerintem úgy a legjobb.
5/10 harebell válasza:
Mindkettő nagyon jó, igazából én nem tudok választani. Az 1. nagyon üdítően egyedi és eredeti volt az akkori animációs felhozatalban, de a 2-n többet nevettem.
6/10 anonim válasza:
Ém imádom az összes Shrek-et. A Shrek-en nőttem fel... többek között. De nekem személy szerint a Shrek 2 kedvencem az összes közül.
7/10 anonim válasza:
A 2 az nagyon jó volt annakidején amikor láttam. De mostanra kicsit már gyengusnak tűnik, míg a shrek 1 igazi klasszius maradt. A 3-4 szót sem érdemel.
9/10 anonim válasza:
Szerintem Kandúr karaktere nagyon jó, és nagyon szeretem.
Szóval inkább a 2. Rész
10/10 anonim válasza:
A második rész az történet és mondanivaló szempontjából jobb… Az első meg forradalmibb újításnak számított a maga idejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!