Ismered a Pentavirátus sorozatot? (Mike Myers)
Figyelt kérdés
Nézzétek meg!2022. máj. 30. 21:55
A kérdező szavazást indított:
Igen, imádom!
Nem, de mindenképp megnézem!
1/8 anonim válasza:
Sajnos igen. A régi munkásságaihoz képest egy kalap végtermék, értelmes emberek maradjanak távol tőle.
2/8 A kérdező kommentje:
Az első rész borzalmas, de a második résztől sziporkázó!
2022. máj. 30. 22:10
4/8 A kérdező kommentje:
Én végig szakadtam rajta!
2022. máj. 30. 22:15
5/8 anonim válasza:
Az már a te szegénységi bizonyítványod.
7/8 anonim válasza:
Most néztem végig, de engem ugyan nem villanyoz fel a pali meg a humora, néha lehet rajta szórakozni. Hangulat kérdése. Amúgy a Netflix produkciók agymosó része itt is kézzelfogható, főleg a végén...
8/8 A kérdező kommentje:
Miért volt a vége?
Én meg közben arra jöttem rá, hogy nem mindegy milyen hangulatban nézem, volt olyan rész, ami nem is tetszett.
Még mondtàtok, hogy milyen rossz, azóta nem tetszik semmi, hozzátok alkalmazkodva, mert azt mondtàtok, akkor annak úgy kell lenni.
2022. jún. 1. 12:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!