Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok olyan mély érzésű...

Mondanátok olyan mély érzésű filmeket, mint az Apák és lányaik?

Figyelt kérdés
Nehéz, akár felkavaró filmeket szeretnék nézni, amiben tényleg dominálnak az érzelmek.
2022. máj. 30. 20:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Adj még pár kritériumot, és szívesen.
2022. máj. 30. 20:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Magány, egyedüllét, alkoholizmus, szeretet - és szeretethiány, akár szerelem vagy annak hiánya... Családi tragédiák, esetleg betegségek. Lehetőleg lassú lefolyású és életszagú legyen. Pl. a Régi város is nagyon tetszett Casey Affleckkel. Bár erős a gyanúm, hogy sok olyan lesz, amit már láttam. Persze most így hirtelen nehéz lenne felsorolni az összes filmet, hogy mit láttam vagy mit nem.
2022. máj. 30. 20:34
 3/10 anonim ***** válasza:

A Bíró

3 Óriásplakát Ebbing Határában

Elcserélt Életek

A Család Kicsi Kincse

Magdolna Nővérek

2022. máj. 30. 20:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Remélem lesz, ami tetszik.
2022. máj. 30. 20:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Az első három már megvolt egyébként. :D
2022. máj. 30. 20:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Majd írj kérdést újra, ha nem találsz.

Rengeteg ilyet tudok.

2022. máj. 30. 20:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Ne tartsd magadban, minél nagyobb a merítési lehetőség, annál jobb.
2022. máj. 30. 21:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Kokuhaku, 2010-es japán filmdráma (krimibe ágyazva), elsősorban lélektani. A tanárnő a flegma kamasz diákjai között nyomoz, melyikük ölte meg vajon az 5 év körüli kislányát a tanárnőnek. Megrázó, és tanulságos lélektani film, ráadásul végig izgalmas is (az utolsó pillanatokig), mégis van egyfajta lassú, sötét, merengő vonulata.

Több díjat kapott a film:

[link]

[link]

Videán megvan, kapcsold be hozzá a feliratot.

1 rittoru no namida

(1 litre no namida)

Magyarul 1 liter könny.

Ez is japán film. Én a 11 részes sorozat változatot láttam, hiába lehet tudni a kezdetektől, hogy egy haldokló kamaszlányról szól, végig lehet bőgni (férfi létemre).

[link]

Egy viszonylag érzelmesebb fajta, szintén japán film, egyébként anime sorozatból készült:

Orange.

Egy lány a jövőbeli önmagától levelet kap. A lényeg, hogy meg kell menteni egy depressziós fiú életét.

Amerikaiban nehéz találni őszinte, mély érzelmekkel teli filmeket, de talán valamelyest a

Juno

[link]

2022. máj. 31. 01:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Augusztus Oklahomában

Nevem Sam

Megmaradt Alice-nek

Ébredések

Hullámok hercege

Angyalok városa

Ments meg, Uram

2022. máj. 31. 05:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Családi bunyó. Nekem nagy kedvencem lett, bár pankrátor lányról szól, de engem teljesen szívbe markolt a története.
2022. máj. 31. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!