Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Obi-Van-Kenobi eddigi két...

Az Obi-Van-Kenobi eddigi két részéről mi a vélemény?

Figyelt kérdés
2022. máj. 29. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Ígéretes, csak legyen végre benne egy méltó kardpárbaj. Meg jöhetnek az erőszellemes flashbackek.
2022. máj. 29. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:
44%
szerintem nagyon rossz eddig, nem tetszik hogy ennyire elpuhult obi-wan, aztán leila részek merő vicc, egy paródia, pl nézd meg újra mikor kergetik az erdőben, szánalmasan rossz, nem is értem minek kapott ennyi játékidőt leila, aztán 2 óra a két epizód együtt véve még is egyetlen egy harc jelenetet kaptunk, ott is csak szimpla kézi verekedés volt, ez komoly? még 4 rész van vissza és eddig egy ököl fight volt semmi több...baromi nagy csalódás
2022. máj. 29. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
második vagyok, miért kell le pontozni ha véleményt kértek és véleményt írtam?:D azért mert nem tetszik amit írtam? hihetetlen, akkor minek kell kérdezni véleményt, mostantól bármilyen film/sorozat vélemény írásra írjam oda hogy tetszik csak hogy plusz pontot kapjak?:D
2022. máj. 30. 08:43
 4/6 anonim ***** válasza:
11%

Eddig nagyon kellemes csalódás, még úgy is hogy ettől a sorozattól alapból többet vártam mint a Boba Fett sorozattól például. Azt mondom a két rész alapján 10/9 nálam.

Néhány szokásos klisét meg egy-két logikai bukfencet leszámítva (na meg a rövid játékidőt ami az egyetlen ami megtöri az élményt) nagyszerű a sorozat. Kellemes csalódás nálam az inkvizítorok, az első képek alapján arra számítottam sokkal rosszabbak lesznek, a néger csajban különösen kellemesen csalódtam, jól hozza a pszichopata karaktert, jól áll neki. McGregor zseniális de ez szerintem nem újdonság, rettentő hitelesen hozza a meggyötört, de még mindig bölcs Obi-Want.

A látvány, a zene egy sorozathoz képest szintén nagyon rendben van. A tempót is jól adagolják, nem olyan nyögvenyelős mint a Boba Fett (talán az első rész néhol), de nem is kapkodják el mint az animációs sorozatoknál sokszor.

Azt kell mondjam igencsak várós lesz a folytatás is. Remélem kapunk majd egy komoly kardpárbajt, és Vadert is jó lesz látni végre ismét. Remélem Mustafar is felbukkan majd. Jó lesz ez, na. Csak egy aggályom van, hogy meg is fogjuk-e tudni nézni, mert tegnap úgy vettem észre eltűnt az első két rész a "szokásos helyről", nem tudom ennek mi az oka.

2022. máj. 30. 13:33
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszik
2022. máj. 30. 18:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Unalmas. Leia idegesítő, Obi-wan szánalmat keltő. Lement a sorozat harmada és semmi érdekes nem történt. Csalódás.
2022. máj. 31. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!