A Walking Dead-ben az emberek miért háborúztak egymással? Miért nem fogtak össze együtt?
Mert ilyenek az emberek. Nagyon jól ábrázolják szerintem, hogy milyen lenne egy ilyen világ. Mióta létezik a magántulajdon, az enyém és a tiéd fogalom, azóta az emberek ölik egymást a másik dolgáért.
Ahogy a mai viszonylag "gondtalan" világban is háborúzunk a semmin és bántjuk egymást.
Plusz nem minden ember jó. Most is vannak tolvajok. Most is van, aki ahelyett, hogy krumplit termesztene, ellopja a szomszédét.
Szerintem zseniálisan megalkották ezt a dolgot, bár sokan panaszkodnak, hogy indokolatlanul hosszú a sorozat, nos.. nem kötelező nézni, én még el tudnék viselni még vagy 10 évadot.
Viszont amit hiányolok, hogy nem mutatják be a társadalom összeomlását, a Fear The Walking Dead-be belekóstolunk ebbe, de szerintem azt nagyon rövidre fogták, pedig én imádtam az első évadot abból is. - mondjuk a többit is-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!