Szerintetek kinek a hangja passzol a leginkább Tom Hanks-hez a felsoroltak közül?
Figyelt kérdés
2022. máj. 23. 14:18
A kérdező szavazást indított:
Kőszegi Ákos
Rátóti Zoltán
Forgács Péter
11 szavazat
1/9 anonim válasza:
Egyértelműen Kőszegié. Az viszont kár, hogy a művész úr taposott a reputációján az összefideszeződésével.
2/9 A kérdező kommentje:
Kérlek szépen ne politizáljatok.
2022. máj. 23. 19:29
3/9 anonim válasza:
#4: Nem tudom, hány éves vagy, de ha a politika masszívan fogja érinteni az életedet, akkor majd te is belemászol. És ezt nem visszavágó kommentnek szántam. De én már ettől nem tudok elvonatkoztatni 30 felé közeledve, bocs'.
4/9 anonim válasza:
Kőszegiákos. De pl a Forrest Gump-ban teli találat volt neki Bubik István hangja.
5/9 A kérdező kommentje:
Egyetértek 4-es és köszönöm hogy felhozztad Forrest Gumpot példának:)
2022. máj. 25. 14:53
6/9 anonim válasza:
Első szóló: még ide is politikát vinni nem kell, egyébként a művész úr felismerte a helyes irányt.
Ha nem a Fidesz állna most az élen, már mehetnénk Ukrajnába harcolni. Ki tudja meddig zuhanna még az infláció. Segíteni kell a kormányt, hogy ők is segíthessenek nekünk. Nem kell bomlasztani, hergelni a közvéleményt ellenük!
7/9 A kérdező kommentje:
Az utóbbi évek komoly, drámai szerepeihez – Halálsoron; A számkivetett – Kőszegi Ákos hangját látták megfelelőnek.A kilencvenes évek romantikus Meg Ryan-es mozijaihoz általában Forgács Pétert hívták. Ami pedig az azt megelőző, korai, könnyed vígjátékokat – Legénybúcsú; Segítség, felnőttem - illeti, Rátóti Zoltánt vélték a tökéletes választásnak.
2022. aug. 7. 21:51
8/9 anonim válasza:
Ebből én csak a Halálsoron-t ismerem, a többit nem igazán. Még Forgács Péter hangját el tudom képzelni neki, főleg a 90-es években, mikor még viszonylag fiatal volt Tom Hanks. Az akkori kinézetéhez egész jól passzolhatott. Rátóti Zoltánt abszolút nem tudom elképzelni neki. Viszont mint föntebb is írtam a későbbi filmjeiben, a kicsit öregebb Tom Hanks-nek egyértelműen Kőszegi Ákos volt a legjobb (bár a Halálsoron az még viszonylag régi film). De szerintem Bubik Istvánnál jobb magyar hangja nem volt. Csak sajnos nem sokkal a Forrest Gump szinkronizálása után halt meg, ha jól tudom (már mint Budik István).
9/9 joereal válasza:
Egyik sem, eredeti nyelven, magyar felirattal kell filmet nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!