Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Még szoktad várni a stáblista...

Még szoktad várni a stáblista utáni részt, hogy hátha van meglepi a film végén?

Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
nem, én rühellem a stáblistába bevágott "poénokat"
2022. máj. 22. 21:58
 2/8 A kérdező kommentje:
De van olyan film, ami a stáblista utáni komoly rész, amiből még több kiderül, csak ugye rajtam kívül már mindenki kint van a moziban.
2022. máj. 22. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
26%
Tudom, hogy van ilyen, de ez egy buta divat lett. Ha egyszer elindul a stáblista, akkor legyen vége, nem kell szórakozni a nézőkkel.
2022. máj. 22. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Szuperhősfilmeknél van leginkább ilyen, azoknál megvárom igen. Mások is meg szokták, ha nem is mindenki.

De amúgy meg lehet kérdezni az egyik ott dolgozót, én is meg szoktam, ha nem vagyok benne biztos, hogy van stáblista utáni jelenet. Ha van megvárom, ha nincs akkor elmegyek, így nem kell potyára ott ülnöm.

2022. máj. 22. 23:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak Marvel filmeknél szokott lenni, azokat meg főleg otthon nézem, nem moziban, ami filmekre elmegyek moziba, azokon általában nincs stáblista, így nem is szoktam végigülni a stáblistát, plusz ugye akkor felkapcsolják a lámpákat, mennek ki az emberek...
2022. máj. 23. 00:18
 6/8 anonim ***** válasza:
*nincs stáblistás jelenet, azt akartam írni csak már késő van :D
2022. máj. 23. 00:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha tehetem, hagyni szoktam a stáblistát is lefutni. Meglepően sok filmnél passzol az oda bevágott zene és ad egy pluszt a hangulathoz. Volt, hogy így futottam bele stáblista utáni jelenetbe.

A mozi picit más tészta, ott szegény dolgozók várnák már, hogy kitakarodjon a nép, de pl. a marvel filmeknél maradni szoktam, mert ott lehet tudni, hogy lesz stáblista utáni jelenet. Volt olyan, hogy egy filmnél nem voltam biztos ebben és megkérdeztem a már bejött takarító srácot és mondta, hogy maradjak, tök jó jelenet lesz.

2022. máj. 23. 00:45
 8/8 TR75 ***** válasza:
100%
Szerintem a film része a stáblista is. Rühellem, amikor a moziban meg a tv-ben a stáblistát nem mutatják végig.
2022. máj. 23. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!