Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a címe annak a filmnek,...

Mi a címe annak a filmnek, ahol egy nő viszonyt folytat a nőgyógyászával?

Figyelt kérdés

Régebben láttam egy filmet, amiben egy nő, viszonyt folytatott egy orvossal, aki egyben a nőgyógyásza is volt, azonban a férfinak családja van, így igazából komoly kapcsolat nem is lehetett közöttük. Közben a nő megismerkedik egy másik hapsival, aki megtudja az egészet és a film végefele meg is veri az orvos hapsit amiatt, amit tett a nővel. Ennyi maradt meg a filmből, amolyan romantikus vígjáték, ha nagyon kategorizálni kellene a filmet.

Újra akarom nézni, de fogalmam sincs már, hogy mi lehetett a címe, próbáltam kulcsszavakkal rákeresni de úgy sem találtam. :/

2022. máj. 16. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Kb. mikori lehet?
2022. máj. 16. 20:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Régebbi film az tuti, mert 2 éve láthattam kb. és már akkor is láttam hogy nem mai, hanem van vagy 6 éves
2022. máj. 17. 01:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Tudok egy hasonlót, bár a sztorija nem teljesen ez, azért leírom hátha mégis ez az a film amit keresel.

Pincérlány- édesen is csípős, 2007-es film.

2022. máj. 17. 17:41
 4/9 anonim ***** válasza:
'Dr T és a nők' (2000) Richard Gere. Ilyesmi a sztori.
2022. máj. 17. 18:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem az amire én gondolok :(
2022. máj. 17. 18:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Esetleg ezek között?:

[link]

2022. máj. 17. 19:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Sikerült, megtaláltam! :) Ha esetleg bárki más keresi: ,,A (sz)ex az oka mindennek" a film címe azért köszönöm mindenkinek a segítséget! :)
2022. máj. 17. 19:11
 8/9 A kérdező kommentje:
#6 pont abban pillanatban láttam hogy írtál, mire meglett, de köszönöm, ott is ott van/volt a linken, amit küldtél :D <3
2022. máj. 17. 19:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi??? Az a film teljesen másról szól...
2022. máj. 18. 12:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!