Ez a Holdlovag véget ér az első évadnál? Láttátok már?
Figyelt kérdés
Na az van hogy több sorozattal az a bajom hogy sokat kell várni az új évadra pl.:Wicher 3 évadára. Tehát nem akarok még egy sorozatot elkezdeni ami ilyen 1 éves várási időkkel dolgozik.
Milyen lett ez a film? és a legfőbb kérdés az hogy 1 évad vagy több?
Csak azért kérdezem mert eléggé tetszik csak hát értitek...köszi!
2022. máj. 11. 22:05
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem ebbe a kategóriába akartam-valahogy ezen maradt.
2022. máj. 11. 22:10
2/4 anonim 

válasza:

Minisorozatnak készült de vannak rá utaló jelek hogy inkább folytatják, eleve cliffhangerrel ér véget, illetve a disney+on módosították hogy az utolsó rész már nem sorozatzáró hanem évadzáróként van fent.
3/4 anonim 

válasza:

Persze az is lehet hogy valami másik sorozatba kerül majd be a karakter vagy a filmekbe.
4/4 anonim 

válasza:

Kicsit csalódás volt nekem, valami súlyosabbra számítottam a trailer alapján, de azért remélem lesz folytatás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!