A Jurassic World 3. része, a "Világuralom" jó eséllyel el fogja felejtetni a 2. rész okozta csalódást?
10
A Jurassic park volt az első jó minőségű számítógépes film. Ez volt egy hatalmas mérföldkő ahol már nem bábukat használtak...
Valamit nagyon eltévedztettél.
#10 Remélem szarkazmus :D De ha nem az:
Az első filmet stop-motionnel akarták eredetileg megoldani, később viszont változott a terv. Használtak hozzá animatronikákat, viszont CGI is volt benne. Szóval nem úgy állították be a "bábukat" minden képkockához, és számítógéppel is dolgoztak a filmen.
Szerintem nem volt rossz a 2. rész sem. Igaz, hogy gyengébb lett, mint az első.
A 2 széria szereplőit sem hasonlítanám egymáshoz. Más karakterek, más emberek. Nem is értem, hogy miért fikázzák le a jelenlegieket.
A JP első részét én is imádtam. Annak különleges varázsa volt/van. És igen, ahhoz képest, hogy 93-as, nagyon faxán megcsinálták a dinókat.
"Ne legyen igazam Da a sztori már most egy klisés bugyuta történet, belenyúltak a tollas dínókba is és ebből az lett hogy a tábor mindkét oldalát magukra haragítottáK"
Ahogy látom igazam lett, a sztori klisés lett, olyannyira hogy semmilyen impaktja nincs, mintha a FK után lennénk, csak kidobtunk 2,5 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!