Van olyan, aki nézte az Űrgammák sorozatot és akkoriban nem tartotta gáznak?
Én néztem anno, és nagyon szerettem, érdekes volt, és többször voltak benne izgalmas részek/jelenetek ! Azt mondjuk nem értem, hogy mitől lett politikai vonulata, a kormánynak mi nem tetszett benne, hiszen amúgy se rémlik belőle politikai tartalom, ráadásul akkor már évekkel túl voltunk a rendszerváltáson is, és lényegében ez egy oktató jelleggű sci-fi sorozat volt! Máig az egyetlen magyar sci-fi alkotás, ami ráadásul az űrben játszódott, és voltak benne oktatási elemek is, hogy az általános iskolások számára érdekesebbé tegye a tanulást - ennyi!
8 éves voltam, amikor elindult a sorozat, gyerekkorom meghatározó tv-műsorai között tartom számon - mind a sorozat, mind pedig a betétdala jó volt, ez utóbbira a YouTube-on szoktam is nosztalgiázni! Akik fiatalabb korosztály, akkoriban vagy utána születtek, már más világban nőttek fel, és nem veszik figyelembe a trendek változását, azok mai szemmel gáznak tartják, ez megszokott dolog, az viszont már pofátlanul szégyentelen, hogy néha nálam idősebb bloggerek is szoktak páran ugyanilyen véleménnyel lenni róla (például egy 2015-ös Origo-bejegyzés: “Húsz éve indult a ma már kínos Űrgammák) !
A végére már én se emlékszem annyira, de a neten fent van, azt tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!