A gyűrűk urában az orkokat tényleg megölik, vagy csak filmes trükk?
Figyelt kérdés
2022. máj. 5. 14:01
1/8 anonim válasza:
Egy filmben sem ölik meg a szereplőket. Az orkokat hogy lehet "tényleg" megölni, ha azok nem is léteznek? Tudod, a Trónok harcában sem kasztingolták a sárkányokat, vagy engedték őket szabadon a forgatás után.
2/8 anonim válasza:
Az orkok 99.99%-a kizarolag bitek formajaban letezett (azaz szamitogep altal generalt grafika volt), maximum az a par amelyikrop 'kozelkep' keszult lehetett maszkba bujtatott szinesz.
3/8 anonim válasza:
Ne hallgass a sok okostojásra! Mindenkit megölnek a filmekben! Ezért is nehéz statisztákat találni a háborús filmekhez. Elolvassák a forgatókönyvet, és nem akarják aláírni a szerződést. Látja, hogy a film közepén agyonlövik, lefejezik, a család meg várja otthon, és a fizetés sem sok. Elhiszem, hogy nehéz mesterség ez. A castingosok alig bírják összefogdosni az embereket a filmhez.:)
4/8 anonim válasza:
Tényleg megölik őket, és az állatvédők emiatt be is perelték a film gyártóit! Elképesztő kegyetlenség, én végig sírtam a három részt! A bíróság igazat adott nekik, és fel kell támasztani az összes megölt orkot. Az otthonod környékén fogják őket letelepíteni.
7/8 anonim válasza:
Én statiszta tünde voltam és igen! Úgy volt, hogy az orkok családjai kaptak kárpótlást, mi meg öltük őket halomra, én mondjuk egy idő után eléggé rákattantam, főleg íjjal, de karddal is jó volt csinálni!
8/8 anonim válasza:
Plána a rohírok amit műveltek! Rossz volt nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!