Ki a gyilkos és mièrt a Jacob vèdelmèben?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy elkerülte e a figyelmemet vagy mèg csak nem is utalt rà semmi konkrèt, hogy ki a tettes?2022. máj. 5. 09:25
1/7 anonim válasza:
Csak a könyvet olvastam, de ott is az van, hogy csak sejteni lehet, hogy ki volt, tudni semmit, hisz a kés sincs meg.
2/7 A kérdező kommentje:
A könyvet olvasva te kire gondolsz? Vagy az kit sugall?
2022. máj. 5. 10:37
3/7 anonim válasza:
A fiúra lehet gyanakodni, ahogy az apa is teszi, meg ugye a nagypapa és anya is. De nincs semmi konkrét, mivel az apa vallomása van benne.
4/7 anonim válasza:
a könyv alapján jacob
az elején megölik a srácot, ott nem tudják rábizonyitani a gyilkosságot, aztán mikor lezárult az ügy, elmennek nyaralni és ott összemelegedik egy kislánnyal, aki szintén meghal, és jacob látta utoljára. plusz véres volt jacob fürdőnadrágja, ebből következtetve elég egyértelmű a dolog.
5/7 A kérdező kommentje:
A könyvben meghal a lány?
Ez azért elèg komoly, a filmben mièrt vàltoztathattàk ezt meg?
2022. máj. 7. 10:47
6/7 anonim válasza:
Meghal, amit balesetnek nyilvánítanak; a fiú semmit sem mond, minimális, vérnek tűnő folt van a fürdőnadrágján, de az bármitől lehetett.
7/7 anonim válasza:
jó kérdés h ezen miért változtattak
nekem tök egyértelmű volt ez alapján h ő a gyilkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!