Csak engem idegesít fel hogy a streaming szolgáltatásokon nem tudok bármilyen filmet megnézni?
Figyelt kérdés
Előfizettem HBO Maxra, amivel teljesen elégedett vagyok abból a szempontból hogy jó a képminőség és van szinkron. Viszont megnéztem az összes fent lévő filmet és szerintem nem több 200-nál. Rengeteg kedvencem nem elérhető ezeken a szolgáltatásokon és rohadtul idegesít hogy havonta fizetek 2500-at és utána ha olyat akarok nézni, ami nincs fent akkor kalózkodjam le.2022. máj. 4. 21:30
1/8 anonim válasza:
Ha idegesít is mit tudsz csinálni? Semmit. Fizess pár hónapot, nézd meg amit akarsz aztán mondd le. Nem kell örökké előfizetni.
2/8 anonim válasza:
Pont ezért nem fizetnék elő soha streamingre. Kifizetsz egy rakás pénzt, aztán nem elég hogy rettentő gyér, korlátozott a választék, de ha lejárt az egy hónap/fél év/egy év/akármennyi, akkor utána hiába fizettél előtte, onnantól nem tudod megnézni adott filmet vagy sorozatot. Ha meg megveszed DVD-n az onnantól örökké a tied, annyiszor és akkor nézed meg amikor csak akarod. Aki szerint a streaming jobb, meg az a jövő, az kvázi a védhetetlent védi.
3/8 anonim válasza:
Több mint 650 film van fent, ha pedig ez nem elég ott a Netflix és hamarosan a Disney+ is
4/8 anonim válasza:
2es havi annyi pénzért ami 1-2 DVD kapsz több száz filmet és sorozatot és a választék folyamatosan bővül. Nincs olyan dolog ami jobb a DVD-ben.
5/8 anonim válasza:
Ki a fene vesz DVD-t 2022-ben? Már egy kis 32-es TV-n is jelentősen látszik a minőségi különbség a HD tartalomhoz képest. Egy nagyobb TV-n meg borzasztóan néz ki az SD tartalom.
6/8 anonim válasza:
5# Ki az a fene aki torrentezik 2022-ben? a streaming lenyomja a torrentet is..
7/8 anonim válasza:
#6 Pl. én. Netflixen, HBO-n, Disney+-on is van amit meg szeretnék nézni, és ezért nem fogok mindháromra előfizetni. Ha lenne olyan, ahol minden film, sorozat elérhető egyhelyen, és még sport is lenne, azt kifizetném szívesen.
8/8 anonim válasza:
Meg kellene tanulnod a filmeket felirattal nézni(tkp olvasni) és nem lenne ilyen jellegű problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!