Ki ismeri ezt a filmet?
Ez most elég hülyén fog hangzani most, de keresek egy filmet amit legalább 10-15 éve nem láttam(szerintem). Se a címe se a benne szereplők nincsennek meg. Körübelül a 90-es években készülhetett.
Az utolsó jelentett el tudom mondani nagyvonalakba. Arról van szó hogy két vagy három idióta felvisz egy ilyen kisrepülőgépre egy bombát és az a repülő el is indul. (Itt az egyik pilóta többször is elrontja a repülőgép azonosítószámát). A lényeg hogy a főszereplő egy csaláadapa aki a kifutón a repülőgép után szalad és még felszállás elött pont eléri és megmenti a világot. Nagyvonalakban ennyi. Vígjátékról van szó.
Van egy másik szál is a filmben ami azt hiszem két gyilkosról szól. Itt az a lényeg hogy az egyiknek mindig nekimennek ezért kihullik a táskájából a sok fegyver.
Ne kövezzetek meg!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!