Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak engem lepett meg a Hotel...

Csak engem lepett meg a Hotel Margaretben, hogy Dénes állt minden mögött?

Figyelt kérdés

Engem nagyon meglepett mikor bejátszották a levélrészletet, amiben bevallott mindent.

De szerintem, kellett volna még legalább egy rész ahol kiderül hogy kinek mi lett a sorsa végül.

2022. ápr. 30. 12:59
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Azt állították a beharangozójában, hogy az „Ötvös Csöpi” filmek és az Agatha Christie regények keveréke lesz. Mindketten forognának a sírjukban, ha ez a tudomásukra jutott volna! :-((

- Egyszer homályosan elhangzott, hogy Anna megbocsátotta, hogy Dénes ki akarta nyírni, így én is sejteni kezdtem.

- Rengeteg minden nem derült ki (Például, hogyan lehettek Ginger és Hackman testvérek, ha az utóbbi Judit eltitkolt fia.), így valóban kellett volna még legalább egy rész, de az - picit cinikusan - akkor már nem a „Hotel Margaret” című, jó ízlés elleni vétség lett volna.

2022. máj. 1. 10:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!