Mi lehet ennek a filmnek a címe?
Még gyerekként, olyan 2004-2008 között szerettem egy filmet, aminek nem emlékszem a címére és nem tudom megtalálni. Nem tudom mikor készült vagy kik voltak benne a színészek, de részletekre emlékszem. Egy nő megkéri egy volt barátját, hogy vigyázzon a kislányára. Eleinte a férfi és a kislány nem igazán jönnek ki jól egymással, amikor a kislány esti mesét kér. A férfinak sajnos nincsenek gyerekkönyvei, ezért elkezd kitalálni egy történetet, amit a kislány felvesz magnóra talán. Közben megismerkedik egy nővel, akit megkér, hogy gépelje be a történetet és meg is próbálja a 2 felnőttet összehozni. A film csattanója, amikor kiderült, hogy valójában a férfi a kislány apja. Nagyon megszerették egymást, a kislány nem is akar elköltözni a férfitól, és a film végén vissza is kerül hozzá.
Emlékszem talán még egy Gokart jelentre, amikor versenyeznek a gépelős nővel, és nagyon megmaradt amikor egymás mellett sétálnak és a kislány összeteszi a két felnőtt kezét, akik onnantól kézenfogva sétálnak.
Nagyon aranyos film volt, remélem valaki tud segíteni.
Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!