A DC Comics filmjei-sorozatai miben mondhatók jobbaknak a Marvel alkotásainál?
DC sokkal hosszabb, ezáltal nem kapkodja el a történet szálakat mint a marvel, és több is benne az akció, van ideje az akciónak, karaktereket jobban kidolgozza, hiszen van rá idő! (kivétel a régi marvel sorozatok, daredevil és társai)
Azért nézz rá a mostani marvel sorozatokra, a wandavision, loki, hawkeye, és a mostani moon knight, 6 rész mindegyik (kivéve wanda, ott 8 volt), átlag 30-35perces epizódokkal, most mondhatod hogy hát de 40perces volt nem is annyi, de sajnos az 30perc, hiszen a marvel sorozatok végén van több perc stáblista, a DC 50-60 perces részekkel operál ha nem több, és 10-12 részekkel, sőt van olyan sorozata ami több mint 12 rész, és ezekbe nem vontam bele a ZS kategóriás the flash, arrow és többi CW univerzumú sorozatait.
Én szeretem a marvel filmeket, és a dc-t is egyaránt, de számomra a mostani marvel sorozatok össze vannak csapva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!