Harcművész színészek nevei?
Folytasd a listát ha eszedbe jut valaki. 70's, 80's, 90's, 00's
Nevek:
Bruce Lee
Brandon Lee
Chuck Norris
Jackie Chan
Jean-Claude Van Damme
Jason Statham
David Carradine
Jet Li
Steven Seagal
Dolph Lundgren
Wesley Snipes
Don Wilson
Bolo Yeung
Sammo Hung
Sonny Chiba
Gary Daniels
Jeff Wincott
Jeff Speakman
Lorenzo Lamas
Michael Dudikoff
David Bradley
Matthias Hues
Benny Urquidez
Keith Vitali
Mark Dacascos
Richard Norton
Cynthia Rothrock

Michael Jay White
Scott Adkins
Russel Wong

Tak Sakaguchi
Stephen Chow
Cung Le
Diana Lee Inosanto
Donnie Yen
Rina Takeda
Daniel Wu
Kane Kosugi
Chow Yun-fat
Zara Phythian

Emberek, évekkel ezelőtt olyan thai verekedős filmet láttam egy 20 év körüli csajjal, hogy dobtam egy hátast.
Sajnos nem sokan ismerik a csajt se, sem a filmet, itt van a film adatlapja:
Chocolate - A harc szelleme
EREDETI CÍM: Chocolate
Thaiföldi akciófilm, 110 perc, 2008
A film végén mutatják, a dublőrök és a verekedésekben résztveők milyen sérüléseket szereztek, Állítólag valós, mert filmtrükkökre akkoriban nem igazán adtak Thaiföldön, még a dublőrt és valós verekedést fizették meg inkább (lehet h manapság is, azt nem tudom).
Max annyi trükk van a filmben, hogy olykor biztosító kötelet raknak rájuk, de így is némelyik színész a kórházban kötött ki, a film végén mutatják, ha jól rémlik, ebben a filmben. (Zuhanások, csonttörések, ficam, égési sérülések stb)
A csaj zseniális technikával verekszik, nem tudom, hány danos, de lehidaltam tőle végig a közel két órában.
Aszem őt hívják úgy, hogy
JeeJa Yanin.
A filmben aspergerest, vagy savant szindrómást alakít, aki megijed a repülő rovaroktól.
Ugyanakkor sz&rrá ver mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!