Amikor az első részt néztem, éreztem, hogy néhány dolgon csiszolni kéne és, ha ez megtörténik, nem lesz egy rossz sorozat. Láttam benne fantáziát és ezért követtem, hogy lássam, milyen átalakuláson megy majd át.
Láttam, hogy próbálkoznak. Viszont szerintem az alap probléma az volt, hogy ez a sorozat egyszerre akart mindent méghozzá nagy mennyiégben. Egyszerre akart ismeretterjesztő lenni, valóságshow lenni, a tanároknak hasznos lenni (bemutatni azt, hogy a cimkék mögött milyen is a diák, miket érez, miken megy át, milyen nehézségekkel küzd, milyen törődést igényel, etc) és egy történetet bemutatni. Ez mind kitűnő cél, és külön-külön meg is állták a helyüket, de ezeket nehéz összeegyeztetni. Talán ez is hozta el azt, hogy egy idő után ez a szerkezet leegyszerűsödött.
Én valahol itt vesztettem el az érdeklődésemet. Nem láttam az epizódokban a történetet, úgy éreztem, annyiról szól az egész, hogy minden szereplő elmondja a kamerába az aranyköpését és kész, ha mégis történt valami az egyik epizód végén, azt nem bontakoztatták ki a következő epizódban, hanem egy mondattal megoldották az ügyet.
Én úgy érzem, egyszerűsíteni szerette volna a koncepcióján, leredukálni a céljainak a számát, az alapján felépíteni amit egy 14 év alatti végignéz anélkül, hogy bármit áttekerne. szintén szólva, valamit tudnak, hiszen a sorozat még ma is fut és van nézője.
Szóval én azt mondanám, hogy nem káros és a célközönségének felkelti a figyelmét, de én nem vagyok a célközönség és nem is érzem, hogy nekem való lenne. De nem is hibáztatom őket, tényleg nehéz olyan tartalmat gyártani, amit egyaránt élvez felnőtt és kisgyerek és felnttként nem is kritizálhatom túlzottan őket csak azért, mert nem nekem szól a sorozat. Olyan lenne, mint a Disney csatornába beleállni, hogy miért nem adnak rajta valami felnőtteknek szóló krimit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!