Moon knight a disnep+ on?
Szóval asszem március végén jelent meg a Moon knight vagy Holdlovag a Disnep+ on. Az első pár részt láttam egy másik oldalon, ingyenesen, és magyarul.
Viszon elvileg a Disnep+ majd csak eztán jelenik meg magyarországon. Akkor hogyan tudta más feltölteni egy másik oldalra? Illetve ha csak én nem találtam, és megvan, akkor hány résznél jár most?
Köszönöm a válaszokat!
Nem sok részből áll egy évad akkor. Hány évadból áll, azt nem tudni? Nemtudom milyen hosszúak a Marvel sorozatok.
A WandaVision és a What If..? kivételével minden MCU sorozat 6 részes évadokat kapott (A nyáron érkező Ms. Marvel is 6 részes lesz). Az előbbi két sorozat 9 részes, mert ezeknél csak 30 perces egy rész, míg a többi 45-50 perces részeket kapott.
A Disney limitált sorozatként tekint a Moon Knight-ra, szóval nem várható új évad. Bár anno a Loki sorozatot is limitáltként harangozták be és mégis készül hozzá 2. évad. Eddig a Lokin kívül csak a What If...? kapott még 2. évadot, de az más felépítésű, mert az alternatív univerzumokat mutat be és (egyenlőre) nem a meglévő univerzumot bővíti. Szóval érdemesebb az MCU sorozatokat egy évadosként kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!