Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki tudja ezekre a kérdésekre...

Ki tudja ezekre a kérdésekre a választ? (Elif-A szeretet útján)

Figyelt kérdés

(❗SPOILERES KÉRDÉS❗)

Van egy "Elif" című török sorozat. Régen hébe-hóba néztem a tévében ha úgy volt. Idegesít, hogy tudom nagyjából a dolgokat, de azt nem hogyan/miért történtek. Ha nézitek/néztétek kérlek válaszoljatok<3

-Hogyan/Miért tették ki Arzut a ​birtokról?

-Hogy tudott Melek és Zeynep elköltözni Veyseltől?

-Hogyan tudta meg Kenan az igazságot Elifről?

-A harmadik vagy második évadban valami más családhoz került Elif. Arra emlékszem hogy ott lakott egy Asuman nevű lány meg egy másik szőke kislány is. Hogy került oda?

-Miért halt meg Ayse?

Bónusz kérdés:

(Ha megnézted a szinkronizálatlan részeket)

Olvastam hogy a negyedik évadtól teljesen mások a szereplők. Az eredeti színészek közül csak Melek és Elif marad. Miért? Arzuval mi lesz?

2022. ápr. 23. 16:25
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Lehet, hogy nem pontosan tudom, de így emlékszem.

Arzut a második évadban azért rakták ki, szerintem mert hazudozott, börtönbe került, Serdarról is kiderült, hogy nem Arzu unkatestvére, és Kenannal el is váltak. A második évad végén Kenan és Tugce meghaltak ezért is rakták ki a harmadik évadban véglegesen.

Melek és Zeynep azt hiszem, hogy elszöktek és elköltöztek.

Azt, hogy Kenan hogy tudta meg, hogy Elif az ő lánya, pontosan nem tudom.

A második évadban került ahhoz a családhoz. Valaki elrabolta azt hiszem, vagy elszökött és először egy másik családnál volt, utána került oda talán Nechtet bérelte fel az embert aki "vigyázott" rá.

Valaki elütötte Aysét, ha jól tudom, nem véletlenül. Azt hiszem, hogy Ayse tudott arról, hogy Elif Kenan lánya, ezért tudok arra következtetni, hogy Arzu bérelt fel valakit.

Ha jól tudom, Arzunak sikerült elszöknie egy másik országba, mert ugye Ümit kipakoltatta az Emiroglu házat.

Az nem igaz, hogy csak Melek és Elif marad, mert azt hiszem ott van Veysel és Tülay is.

Bocsi a sok spoilerért, leírtam amit tudtam, lehet hogy valahol téves, de én így emlékszem.

Szép napot neked :D

2022. aug. 24. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!