Aranyélet 2. Évad spoileres kérdés?
Már nem először látom a sorozatot, de amikor Janka leüti Endrét mindig elgondolkodtat, hogy meg lehetett-e volna menteni Enoszt, ha Attiláék tényleg elviszik Székesfehérvárra ahogy tervezték?
Elég brutál fejsérülés volt, de a kocsiban még mozgott, megfogta Attila vállát, nyöszörgött, stb...
A másik, hogy Gál Feri miért nincs egyáltalán megégve? Nagyon hirtelen belobbant az autó és biztos kellett idő, mire sikerült letépnie a lábát, hogy kiszabaduljon.
Ezen én is agyaltam,szerintem meg lehetett volna menteni de biztos kb.egy szobanövény lett volna aki max pislogással tud kommunikálni.Meg hát ezt kimagyarázni a kórházba..
Gondolom amikor a fiatalon mutatták amikor megkapta a műlábat akkor az azutàn volt,hogy az égési sérülésekből felgyógyult, de tényleg furcsa,hogy egy heg se volt rajta soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!