11 éves gyerekkel meg szabad nézni az új Legendás állatokat moziban?
Figyelt kérdés
Mennyire ijesztő / nehezen érthető?2022. ápr. 19. 15:42
1/7 anonim válasza:
Ha az előzőeket nem látta, nem fogja érteni. Egyébként szerintem megnézheti.
2/7 anonim válasza:
Egy olyan rész van benne, ami szerintem necces lehet. Ha az első részben az obskurus által megölt emberek nem okoztak neki traumát, akkor ez sem fog, de ha félősebb, akkor szerintem az már durva lehet. Karib tenger kalózait látta? Ha azokat szereti és nem fél, akkor nem lesz baj.
3/7 anonim válasza:
#1: Én láttam az előző két részt (ráadásul pár nappal a harmadik előtt néztem meg őket), és sokszor még úgy sem értettem. :D
4/7 A kérdező kommentje:
Látta mindkettőt, de csak itthon. Moziban a hangosabb effektek, a nagyobb vászon miatt gondolom hogy lehetnek benne ijesztőbb pillanatok.
2022. ápr. 19. 16:01
5/7 anonim válasza:
Azért ez nem egy horrorfilm. Szerintem élvezné.
6/7 anonim válasza:
11 évesen a Harry Potter 1. részt kétszer láttam a moziban. Azért a HP részek szerintem sokkal félelmetesebbek, mint ez a Legendás állatok és megfigyelésük sorozat. Nyugodtan vidd el. ☺️
7/7 anonim válasza:
Van benne 2 olyan jelenet is, ami érzékenyen érintheti. Nem szeretnék spoilerezni, de élet kiontása, nem direktben mutatva teljesen, de azért elég kegyetlen módon. Nekem felnőttként is elég érzékeny pillanat volt, főleg hogy az elején van közvetlenül az egyik. Mérlegelj szerintem, hogy mennyire érzékeny az ilyen jelenetekre. Szerintem egyébként korai lenne, mert elég sötét a film hangulata, több politikával és inkább felnőtteknek érdekes dologgal, meg kevesebb állattal, mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!