A mai magyar szinkron tényleg nem ér a régi nyomába?
Figyelt kérdés
Néztem a Matilda című filmet,és mesteri szinkronja van. A mai szinkronok hiába profik (A legtöbb),de valami mintha hiányozna. Csak én gondolom ezt?2022. ápr. 9. 23:06
1/3 anonim válasza:
Azt nemtudom, hogy csak te, de szerintem semmi baj nincs a mai szinkronokkal, sőt.
2/3 anonim válasza:
Nem, én is ezt érzem...mai filmeket nem is tudok már szinkronnal nézni, mert zavar. Sokszor a fordítás is teljesen idegen és furcsa, de gyakran a színészi játék is az, valahogy nem hihető.Régi filmeknél meg van, hogy a magyar jobban tetszik, mint az eredeti.
3/3 anonim válasza:
Nekem nincs különösebb bajom a mai szinkronokkal, sőt, szerintem ebben az egyben tényleg jók vagyunk (ha már film és sorozatgyártásban pocsékok). A fordítás néha igen, kicsit “elcsúszik” vagy nem is tudom, valahogy nem jön át, de szerintem ettől el lehet tekinteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!