Sorozat rajongók ti mennyi időt adtok egy új sorozatnak?
Sziasztok első sorban olyanokat kérdezek akik tapasztaltabb sorozatosok tehát többet láttak mint én (11db sorozat) .
Amiről kérdeznék az lenne ,hogyan kezdtek bele egy új sorozatba ez alatt azt értem mennyi időt adtok neki hány részt ? Tegnap gondolkoztam sokat és rájöttem bár szeretem a filmeket de valahogy a sorozatok jobban érdekeltek és nagyobb hatással voltak rám mint a filmek .
Eddigi kedvencemet (TWD,Prison Break,Punisher,The100,Into the Badlands,Money Heist) ezeket mind nagyon szeretem és gyorsan néztem őket végig nagy részüket egybe ledaráltam . Most belekezdtem több új sorozatba Banshee,Mindhunter,Dexter,Orange is the New Black . Próbálok nyitott lenni és ezek közül a Dexter és a Mindhunter elég biztató (3-3 részt láttam) de nem éreztem náluk ,hogy ez most le kell darálni .
Szóval röviden a ti mennyi időt adtok egy új sorozatnak ,hogy beinduljon?
Én ezt azért nem csinálom mert már nem egy sorozat volt amikor a második-harmadik rész fogott meg igazán és onnantól kezdett érdekelni .
Próbálok azért minimum 3 részt megnézni egy sorozatból ,hogy kapjon esélyt .
Kezdd el nézni aztán meglátod. A 24-nél voltam úgy, hogy a második évad felénél hagytam abba, addig szenvedtem vele :D Majd jó lesz, majd megtetszik, de aztán mégsem.
A Prison Break meg már az elején bejött. Egyszer fentmaradtam miatta a vonaton. :DDDD
Szóval erre szerintem nincs recept... elkezded nézni aztán vagy bejön vagy nem. De amúgy hangulatfüggő is lehet, mert jártam úgy, hogy hónapok múlva újranéztem valamit és akkor már jobban tetszett. Youtub csatornákkal is vagyok úgy, hogy megunom és hónapok múlva, vagy 1 év múlva kezdem el megint nézni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!