Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik film ez?

Melyik film ez?

Figyelt kérdés
Amerikai,valamikor a 70 es években forgatták. Egy 20 as éveiben járó fiatal srác elszegődik egy családhoz, egy amerikai roggyant pick upja van. Arra is emlékszem,hogy tél volt. Nem sokkal késöbb megismerkedik egy lánnyal is. A fiatal srácra,ha jól emlékszem szemet vet a ház asszonya is. Elárulja,hogy a férjét meg akarja ölni. Egy bombát helyzetet el a fiúval,de fel is robban a srác,mert valójában őt akarják megölni nem a férjet. A fiú túléli a robbanást,de úgy tudják meghalt. Kiderül,hogy a fiatal lány, akit megismert viszonyt folytat a férjjel. Emlékszem meglátogatja a lányt,akinek mondja: "a pasid halott". Ennek nagyon örül a lány..... Tiszta beteg film,nem emlékeztem a lényegére,ezért zavaros a írásom. Tudja valaki a film címét?
2022. ápr. 7. 08:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Halálos szépség (Blown Away, 1993)?

[link]

[link]

2022. ápr. 8. 05:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ez a film. Jóval régebbi, amiről beszéltem
2022. ápr. 8. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Az ítélő (Into the Fire, 1988)?

https://www.youtube.com/watch?v=G8MVvZfy3nA

2022. ápr. 10. 12:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy találtad meg, ezek szerint jócskán tévedtem az évben.. Szuper vagy,köszi szépen!!
2022. ápr. 10. 19:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Esetleg tudna valaki segíteni a letöltésben? ncore-on nincs fent a film.
2022. ápr. 10. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!