Ozark = Trónok harca?
Konkrétan sorban halnak meg a szereplők.
Kicsit fontosabbak is.
Teljesen Trónok harca beütése van.
Bezzeg aki személy szerint a legjobban idegesít (Ruth) az aztán nem hal meg:D
Egyébként nem rossz sorozat. Ti szeretitek?
3 évad 9. részénél járok.
10 éve minden sorozat a Trónok harca receptet követi, ami egyébként nem feltétlenül baj mert soha nem készült annyi minőségi sorozat mint manapság :D
Arra gondolok hogy a néző minél nagyobb lesokkolására törekszenek, a Trónok harca még egyedi volt ebben a maga idejében, de mivel megnőtt az ingerküszöb már vágyunk is a váratlan\kiszámíthatatlan fordulatokra és hatalmas cliffhangerekre.
Megmondom őszintén, hogy a Netflix tartalmát nem szeretem. Túl erőszakosnak, túltoltnak, műnek érzem őket, mintha mind ugyanarra a sémára épülne.
HBO-n párat meg szoktam nézni, de a tipikus amerikaiaknak szólókat ott sem szeretem. A főszereplőknek általában olyan problémáik szoktak lenni, amik nálam a cringe-faktorba esnek bele.
én ma néztem végig és hát nem voltam meglepődve a végén, várható volt az ami történt (nem szpojlerezek, nyugi)
nem tudom, nekem Wendy tök vagány, persze néha szájon tudnám vágni mert hülye
Ruth-nak a szája sem áll jól, túlzásba viszi a csúnyán beszélek és flegma picsa vagyok szerepet, köszönni sem tud hanem egyből azzal kezdi, hogy mi a f@szt akarsz, nekem ez sok(k) :D
egyszer nézhető volt számomra, a sok gyilkosság már a végére nekem unalmas volt és ilyen "na már megint?" érzést váltott ki belőlem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!