Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ozark = Trónok harca?

Ozark = Trónok harca?

Figyelt kérdés

Konkrétan sorban halnak meg a szereplők.

Kicsit fontosabbak is.

Teljesen Trónok harca beütése van.

Bezzeg aki személy szerint a legjobban idegesít (Ruth) az aztán nem hal meg:D

Egyébként nem rossz sorozat. Ti szeretitek?

3 évad 9. részénél járok.

2022. ápr. 4. 15:45
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Nem.
2022. ápr. 4. 16:10
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

10 éve minden sorozat a Trónok harca receptet követi, ami egyébként nem feltétlenül baj mert soha nem készült annyi minőségi sorozat mint manapság :D

Arra gondolok hogy a néző minél nagyobb lesokkolására törekszenek, a Trónok harca még egyedi volt ebben a maga idejében, de mivel megnőtt az ingerküszöb már vágyunk is a váratlan\kiszámíthatatlan fordulatokra és hatalmas cliffhangerekre.

2022. ápr. 4. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

Megmondom őszintén, hogy a Netflix tartalmát nem szeretem. Túl erőszakosnak, túltoltnak, műnek érzem őket, mintha mind ugyanarra a sémára épülne.

HBO-n párat meg szoktam nézni, de a tipikus amerikaiaknak szólókat ott sem szeretem. A főszereplőknek általában olyan problémáik szoktak lenni, amik nálam a cringe-faktorba esnek bele.

2022. ápr. 5. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Én nézem, lassan a végére is érek. Imádom a sorozatot, egyik kedvencem. Azt nem értem miért Ruth idegesít, amikor Wendy 1000-szer rosszabb. Én csak annyiban hasonlítanám a Trónok Harcához, hogy nincsenek túlspilázott drámai halál jelenetek, ha egy főszereplő meghal, az is gyorsan, érzéstelenül történik. Na meg tele van csavarral és izgalommal, a dialógusok is szórakoztatóak. A sztori nem mindenhol kerek, de egyébként a színészek is nagyot alakítanak, főleg Laura Linney. A hideg kiráz tőle konkrétan, és nem jó értelemben, de ez csak a zseniális alakításának köszönhető, azt el kell ismerni.
2022. máj. 2. 18:44
 5/8 A kérdező kommentje:

én ma néztem végig és hát nem voltam meglepődve a végén, várható volt az ami történt (nem szpojlerezek, nyugi)

nem tudom, nekem Wendy tök vagány, persze néha szájon tudnám vágni mert hülye

Ruth-nak a szája sem áll jól, túlzásba viszi a csúnyán beszélek és flegma picsa vagyok szerepet, köszönni sem tud hanem egyből azzal kezdi, hogy mi a f@szt akarsz, nekem ez sok(k) :D

egyszer nézhető volt számomra, a sok gyilkosság már a végére nekem unalmas volt és ilyen "na már megint?" érzést váltott ki belőlem

2022. máj. 2. 18:57
 6/8 anonim válasza:
Amilyen jól indult az egész a végére teljesen el laposodott.Konkrétan az utolsó részeket 1 hét alatt tudtam csak lenézni annyira nem kötött le,pedig nagyon vártam.Nekem kicsit csalódás!
2022. máj. 9. 22:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem.
2022. jún. 23. 19:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is sablonos lett a végére, azt hittem lesz valami csavar. Nem konkrétan az ami történt, az nem is csavar volt, kiszámítható volt. Azt hittem lesz még valami meglepetés, de nem.
2022. jún. 23. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!