Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek az Elvis c. film...

Szerintetek az Elvis c. film hatására a fiatalok újra felfedezik Elvis Presleyt?

Figyelt kérdés
A Queennel is ugyanez volt, lásd Bohém rapszódia (2018)

2022. ápr. 3. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Nem
2022. ápr. 3. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki, pedig én sem ismerem annyira Elvis-t.
2022. ápr. 12. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól függ hogyan sikerül a film. Lehet, hogy én vagyok tájékozatlan, de Magyarországon én az Elvis filmnek nem nagyon látom a hype-ját, pedig 19 éves vagyok és sok Elvis-t hallgatok.
2022. máj. 30. 02:01
 4/5 anonim ***** válasza:
81%

#3, sajnos a Bohém Rapszódia is csak azért lett népszerű a legtöbb fiatal körében, hogy megnézhessenek egy filmet "arról a meleg drogosról". Bár a film sem ért sokkal többet...

Viszont idén lesz George Michael-dokumentumfilm is, én azt is várom. 😊

2022. máj. 30. 15:54
 5/5 anonim ***** válasza:
76%
Igen, meg szerintem már alapjára véve többen ismerik a queent Magyarországon, mint Elvis munkásságát. Szerintem egyébként sokkal érdekesebb filmet lehet csinálni Elvis életéből, mint Freddie Mercury életéből. Sokkal több dráma, váratlan fordulatokkal teli, szóval nagyon várom már
2022. máj. 30. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!