Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hány verziója van az Idegpálya...

Hány verziója van az Idegpálya filmnek?

Figyelt kérdés

MEgvettem DVD-n a filmet, utána láttam interneten az előzetes videót/trailert. És az internetes előzetesben más jelenetek és szinkronhang van mint a filmen amit megvettem. Itt az internetes előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=yDODjo9yrE4

Például a DVD-n nincs rajta, hogy Vee puszit küld a tükörnek, nem kérdezi meg a rendőrtől, hogy honnan tudja a nevét, mert meg sem nevezi, a szinkronhang is eltérő, pl nem szinkronizálták le amikor énekel, és a mobilkijelzőn is máshogy jelzi ki az időt amikor Ian telefonját mutatja a motoron.

Kicsit összezavarodtam. A letölthető verzió melyik verziót mutatja?

2022. ápr. 1. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak egy verzió van.
2022. ápr. 1. 23:35
 2/3 anonim ***** válasza:
80%
Előzeteseben sokszor van olyan jelenet, ami a filmbe nem kerül bele.
2022. ápr. 2. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy film létezik, és egy könyv, amire, bár elméletileg abból készült a film, nem igazán hasonlít.
2022. ápr. 11. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!