Ennek mi lehet a címe ?
Figyelt kérdés
Az elejét nem láttam sajnos csak annyit hogy egy kislányt el vitték mert a gyerekek kaptak valami különleges képességet és a lány vörös volt akiket még ölnek de valamit csinált a képességével manipulálta az embert és be tették a zöldek közé de le bukott és segítettek neki még szökni de ők is bántani akartak és 2 fiúval és egy kislánnyal ment tovább és eddig láttam és sajnos nem tudom a címét de még szeretném nézni. És kerestem de nem tudom melyik csatornán ment aki tudja mondja már meg előre is köszönöm..2022. márc. 28. 22:24
2/2 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm szépen ❤️
2022. márc. 28. 22:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!