Tudnátok mondani hasonló filmeket, mint a Forrest Gump, Ébredések, vagy A jövő kezdete?
Figyelt kérdés
Olyan amerikai filmeket keresnék, amik a 90es években készültek és amellett, hogy van mondanivalójuk, érzelmileg is megfogják a nézőt.2022. márc. 24. 09:59
2/10 anonim válasza:
K-Pax, a belső bolygó
Felettünk a Föld
Nem tudom mikor készültek, de jó filmek
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek a válaszokat, mentek a zöld pacsik! Egyiket sem láttam, meg fogom őket lesni! Szerintem ma este az Esőembert meg is nézem. ;)
Ha esetleg még tudtok, kérlek, ne tartsátok magatokba.
2022. márc. 24. 18:08
4/10 anonim válasza:
A remény rabjai
Straight story
Az élet háza
5/10 A kérdező kommentje:
A remény rabjait nagyon szeretem, viszont a másik 2 filmet még nem láttam, pótolni fogom őket! Köszi szépen a választ, ment a zöld pacsi! :)
2022. márc. 24. 19:49
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2022. márc. 24. 20:01
9/10 anonim válasza:
Sült, zöld paradicsom
Bíborszín
Virágot Argernonnak
Becéző szavak
Holt költők társasága
Egy asszony illata
Miss Daisy sofőrje
Philadelphia
Acélmagnóliák
Carla új élete
Corinna
Édesek és mostohák
Észvesztő
Ősz New York-ban
Angyalok városa
10/10 ancsita14 válasza:
Ponyvaregény, Ryan közlegény megmentése,Számkivetett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!