Miket érdemes (/kötelező) megnézni HBO max-on?
Most reggeltem az új maxra, és láttam, hogy van hasonló kérdés, de értelmes válasz nem sok, meg m ás jellegű kérdés.
Szóval azt várom, hogy minden sorozatot (/filmet) felsoroljatok, amit látnia kell mindenkinek, vagy amit érdemes nézni, szórakoztató.
Eddig HBO Go-ról ezeket néztem ki:
104-es szoba
McMillions
Watchmen
Westworld
The Pacific / Band of Brothers
Csernobil
Castle Rock
Mondj egy mesét
Jojo Nyuszi
Kémesítve
Joker
Sonic
Az 1-2
Tenet
Igazság Ligája összes változata
WW84 / Wonder Woman
Jumpstreet 1-2
Az aszfalt királyai
Számkivetett
Becstelen brigantyk
Egy csodálatos elme
összes Harry Potter
összes Gyűrűk ura / Hobbit
Coco
Kill Bill
Good Will Hunting
Zootropolis
Marvel filmekből igazából már az összeset láttam
Eredet
Ponyvaregény
Forrest Gump
összes A keresztapa
Krypton
A Hill-ház szelleme
Mocsárlény
Warrior
Légió
Aranyélet
Doom Patrol
Gomorra
Narcos
Fargo
Mr. Robot
Perry Mason
Eltűnök a sötétben
Kvíz
Remélem legközelebb sikerül meghalnod :) (fuh de kínos volt xd pucér jelenetért megérte - se)
Ocean's filmek
Gundala
Godzilla meg Kingkongokból mindent
Inception
Dune
Minden xmen filmet
Dc/Marvelből az összes filmet láttam, sorozatot nem
Mátrixok
Ready Player One
Sin City (mindenféle vágásban)
összes Rocky, Creedekkel
Árok
hát nagyjából ezeket. Lehet belecsúszott 1-2 netflixes, mert listákat is néztem, utána meg a maxot, hogy kb miket láttam már. Az a baj, hogy nem sajáton néztem eddig és ezért nincs fix lista, de ezek kb. 1-2 filmet még régebb láttam (eredet, inception, stb alapművek).
Várom /meg gondolom más is, a listákat, hogy miket érdemes még :)
Köszi előre is!
X Polgártárs
Az előzetes ótvar minőségű, de a film az HBO Max-on teljesen oké. Ha a Csernobil ott a listán, akkor ez is érdekelhet. Andrij Romanovics Csikatilo szovjet sorozatgyilkos elleni hajszáról szól a jó kis szemellenzős szovjet bürokratikus közegben. "A Szovjetunióban nincsenek sorozatgyilkosok. Az csak a dekadens nyugaton fordulhat elő."
Az összeesküvés
a Wannsee-i titkos konferencia, amiben kidolgozták a Harmadik Birodalom végső megoldását. Kamaradráma, itt az a cselekmény, hogy X színész egy helységben beszélget. De ha vevő vagy az ilyen stílusra leköt a film, mert parázs viták vannak benne.
Ezek ilyen rejtett gyöngyszem filmek.
Ja tényleg, az X Polgártársat is láttam :) bocsi, nehéz számon tartani, de ja, az is jó kis film.
Meg még volt a Miért nem halsz meg (ha nem írtam), az is hatalmas.
Köszi am, mindenkinek mentazöld. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!