Mi volta ennek a tudományos fantasztikus, tv-sorozatként (is) leadott filmnek a címe?
Legalább 10 éve vagy régebben láttam a tv-ben egy fantasztikus jellegű filmsorozatot.
Kupola? Burok? Vagy valami hasonló volt a magyar címe.
A történet szerint -amire még emlékszem- a föld egy részén vagy egy város bizonyos részein mintha egy láthatatlan félgömb alakú burok -energia mező- zárta volna le az ott élőket. Talán meg is változtak mentálisan a burokban maradtak, és se kijönni se bemenni nem tudott senki. Vagy csak bizonyos képességekkel rendelkezők tudtak áthatolni rajta.
Olyan is rémlik, hogy kívülről megjelent a katonaság is, és talán lőttek is a burokra, de az elnyelte és hatástalan volt. (Persze lehet, hogy az idő múlása miatt ez más filmekből mosódik be az emlékeimbe.)
A filmnek több része volt, de aztán mintha bőven a vége előtt megszakították volna és nem adták le a sorozat további részeit.
Szívesen megnézném a teljes sorozatot, de nem tudom a címét.
Ha valaki a fentiekben írt -zavarosnak tűnő- foszlányok alapján tudja, hogy melyik film(sorozat) lehetett az, legyen szíves írja meg. Köszönöm előre is.
Under the dome? Stephen King feldolgozás
Köszönöm szépen, igen ez volt az.
Úgy látom, több évad készült el belőle. Én csak a TV2-őn vetített részeket láttam. Örülnék, ha magyarul megtalálnám a teljes sorozatot, azaz a többi évadot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!