Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek Arnold...

Mi a véleményetek Arnold Schwarzeneggerről?

Figyelt kérdés

2022. márc. 15. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kedvelem :d de nem is utálom, bár az öregebb éne szimpatikusabb, de akkor sem nagyon érint meg.
2022. márc. 15. 15:01
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
semmi
2022. márc. 15. 15:20
 3/7 HalkHogen ***** válasza:
100%
Számomra bámulatos, hogy egy kis osztrák városból hová jutott. Egy igazi self made man, akinek rendíthetetlen akarata, kitartása, szorgalma motivációként szolgálhat bárkinek.
2022. márc. 15. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy átlagos vagy azalatti képességű színész jó kapcsolatokkal. Többször őt helyezték előtérbe a testépítő versenyeken is még akkor is ha voltak jobbak nála. Kormányzó sem azért lett mert ő mekkora tálentum. Mondjuk meg is bukott politikusként gondolom kevés volt az hogy jó a hátszele. Elég megnézni milyen filmjei vannak szinte csak agyatlan karaktereket játszik nem igazán tudja levetkőzni az én vagyok a robot szerepeket. Durva az akcentusa a mai napig is. Számomra nem annyira nagy szám mint sokaknak de ez a saját véleményem ezen nem kell megsértődni.
2022. márc. 15. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem, és azok többségének, akik a 80-90- es években voltunk kis srácok, az egyik legnagyobb filmes ikon. Persze ha az akciófilm keretein belül nézzük a dolgokat. 15- 20 éven keresztül, nem volt nála nagyobb név ha akciófilmről volt szó. A színészi képességeit fentebb"méltatták", ezzel egyet is értek. Hiszem azt, hogy a kapcsolati háló mellett, valamivel jobban akarta a sikert mint mások, ezért volt az akivé vált...

Talán mára már kiöregedett, gyengék a filmjei,de ettől még Ő volt Conan, Alan "Dutch" Schaefer, John Matrix,A Terminator és jó pár karakter, akin remekül szórakoztam:D

2022. márc. 15. 16:54
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
A Ragadozó meg a Terminátor 2 alapfilm. A többiről annyira nem nyilatkoznék. Még azt mondom hogy az egyik legjobb filmje még az ilyen "B" filmnek szánt Ítéletnap. Abban talán nem ilyen segghülye karaktert játszik. De ez az új Terminátor filmjei számomra szánalmasak ezek az erőlködések. Meg a 80 évesen még kokszolok meg leverek mindenkit marhaságok. Sly haverja is ebben a betegségben szenved. Nem tudnak méltósággal megöregedni.
2022. márc. 15. 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Brock Lesnar kicsinálná.
2022. jún. 4. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!