Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Olyan horrorfilmek amik...

Olyan horrorfilmek amik elmegyógyintézetben játszódnak és nem found footage?

Figyelt kérdés

Utálom az ún. "found footage" filmeket, élvezhetetlenek, borzalmasak. Olyan horror létezik ami elmegyógyintézetben játszódik és nem found footage? Sajnos zártosztályos filmek szinte mind found footage.

Ui. az AHS sorozat második évadát már láttam.

2022. márc. 12. 23:25
 1/7 anonim ***** válasza:
A 9. szalag
2022. márc. 12. 23:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Talán az "Egy csodálatos elme" ilyen lehet. Nem hiszem, hogy horror lenne a műfaj, de elmegyógyintézet, elektrosokk kezeléseket adnak egy matematikusnak.

Kereken ma 20 éve láttam először (2002. március 13.-án. Csoportos filmnézés volt és ott ismertem meg egy olyan férfi ismerősömet, akivel a mai napig szorosabb baráti kapcsolatban vagyok.)

2022. márc. 13. 03:00
 3/7 anonim ***** válasza:

A szanatórium

[link]

2022. márc. 13. 07:44
 4/7 Hintalow ***** válasza:
Ház a kìsèrtet hegyen.
2022. márc. 13. 16:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Viharsziget

A Stoneherats elmegyógyintézet

Száll a kakukk fészkére

Inkább thrillerek, mint horror, de klasszisokkal jobbak, mint a mostani " Öt tinédzser kirándul az elhagyott épületben..." jellegű zsé kategóriás förmedvények.

2022. márc. 13. 17:17
 6/7 anonim ***** válasza:
GOTHIKA (2003)
2022. márc. 17. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Én tudnám ajánlani az Árva című filmet. Nem elmegyógyintézetben játszódik, de sok köze van hozzá. Én annak idején nagyon féltem tőle.
2022. márc. 27. 17:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!