A HBO MAX mennyivel jobb, mint a korábbi GO?
Engem rohadtul felidegesített, hogy amihez eddig volt felirat most nincs... (legalábbis a gépen, telefonon van, de ott meg biztos nem olvasgatok...)
A felület egy az egyben netflix lett, ami engem rohadtul zavar.
Nem tetszik!
MAX-ban most több a régebbi sorozat, film...
de
... HBO GO-t több eszközön lehetett nézni, pl a hálóban és a nappaliban is a tv-n. Erre a MAX csak 1 eszközös, ha szobát váltasz lépj ki majd a másik tv-n full be (emailcím+jelszó). Teljesen abszurd. Le is mondtuk a szolgáltatást (nem közvetlen előfizetés volt, hanem szolgáltatón keresztül). Most filózunk legyen-e közvetlen előfizetés. De kb felesleges, ott vannak a letöltő oldalak.
5-ös, ez érdekes. Nekem pl tökéletesen működik az ide-oda lépegetés. Simán be vagyok jelentkezve 2 TV-n, telefonon, laptopon és családon belül még legalább 5 helyen. Sosem kellett ki-, be jelentkezgetni, ha valahol nézni akartam (legalább is eddig).
Amúgy én azóta, mióta MAX lett, netflixet pl. nem is néztem. Nekem sokkal jobban bejön az egész. Sokkal több a tartalom, mint a GO-n és sok minden magyar. A napokban volt egy üzenet váltásom az ügyfélszolgálattal és azt az infót kaptam, hogy hamarosan még több szinkronos tartalom lesz elérhető.
6)
Szolgáltatón keresztül nem műxik, csak ahogy fentebb írtam. Megreklamáltuk, semmi változás, szemrebbenés nélkül ráfogták a HBO-ra 🤣
De közvetlen előfizetést végül megszavaztuk és azóta gond nélkül műxik több eszközön is 1xre.
Innen üzenem a szolgáltatónak: hm, milyen érdekes...🤥
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!