Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Dallas c....

Mi a véleményetek a Dallas c. sorozatról?

Figyelt kérdés

2022. márc. 5. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Na jön már a többi retro sorozat ahogy megjósoltam... Istenem... Ennyire unatkozol?
2022. márc. 5. 18:51
 2/8 anonim válasza:
47%
Legjobb a Jocky összes jelenete :D
2022. márc. 5. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon jó volt anno, bár még kisgyerek voltam a '90-es években, amikor ment, de szerettem! Bár az első jónéhány részét nem láttam, de így is egy örökkévalóságnak tűnt, hiszen 357 rész készült belőle, anno a Barátok közt előtt még nem létezett ennél hosszabb sorozat az egész világon! Akció, thriller, dráma, romantika, botrány - ezek mind megvoltak benne, ráadásul folytatásos volt, és minden rész nagyon izgalmas jelenettel zárult, így alig vártuk a következő részt, hogy mi fog ebből kisülni! Magyarországon a '90-es években a legikonikusabb amerikai sorozatok egyike volt.
2022. márc. 5. 19:03
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
#1-es, számodra bármilyen hihetetlen is, sokan szeretjük a retrot, felidézi a régi szép emlékeket! Ha Te túl modern vagy, és ennyire nem bírod, mi a fenének írtál ide, de komolyan?! Igazán megkímélhettél volna minket a negatív kritikádtól! #3-as voltam
2022. márc. 5. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Én szerettem.
2022. márc. 5. 19:12
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
#4 előre megjósoltam hogy egyenként fel fogja tenni ezeket a kérdéseket az összes retro sorozatról. Mint ha nem tudná feltenni úgy a kérdést hogy az összes retro sorozat egyben. Egyesével kiírja az összeset. Minden napra van egy mi a véleményed a Bud Spencer filmekről meg a Terence Hill filmekről. Mint egy értelmi fogyatékos...
2022. márc. 5. 19:22
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
Én azokat a klassz régi kocsikat imádtam benne, meg Samantha állandó piálását.
2022. márc. 5. 19:34
 8/8 anonim ***** válasza:
57%

Bobby idegesítő, állandóan a frizuráján meg a kocsiján röhögtünk unokatesómmal, a jóságos, lágy szívű milliárdos.....persze!

Jocky az egyetlen életszerű figura, és vicces az állandó ármánykodása, beszólásai.

Lucyt meg csipáztuk, a szőke kis bombázó :)

Amúgy dög unalmas, elnyújtott, kiszámítható sorozat.

2022. márc. 5. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!