Mondanátok hasonló sorozatokat esetleg filmet ahol a főszereplő lány/nő árva és befogadja egy család?
Figyelt kérdés
mint pl az Annie,2022. márc. 3. 14:50
2/5 anonim válasza:
Első vagyok
Az anniet nem ismerem amit én írtam az egy thriller azt még hozzáteszem
3/5 A kérdező kommentje:
Ne legyen horror vagy ilyesztő,de kösszi
2022. márc. 3. 17:36
4/5 anonim válasza:
Bár én csak a rajzfilmváltozatát láttam és a könyvet olvasgattam, de van belőle élőszereplős is: Anne Zöld Oromból.
Ugyanígy csak a könyvet olvastam, de van filmje: Jane Eyre
Rajzfilm, és fiúról szól: A Robinson család titka
És igazából a Harry Potter is hasonló nekem, csak az igazi család, ami befogadta, az a Roxfort.
5/5 anonim válasza:
Burnett: A titkos kert c. Ifjúsági regényéből a Titkok kertje címen történt filmfeldolgozás.
Porter: Az élet játéka vagy eredeti címén Pollyanna c. ifjúsági regényből sok filmadaptáció készült, ez az egyik legklasszikusabb “árvakislány-sztori”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!