Melanie Martinez - K-12 című filmje miről szól?
Lényegében egy általa kreált karakter (Crybaby) életét mutatja be az iskolában töltött évek során, nyilván ez a filmben eléggé tömören van csak taglalva. A filmben továbbá a K-12 albumának dalai is megtalálhatóak, amik általában a valós világ problémáiról beszélnek. Kamu barátokról, nők testének megítéléséről, bulimiáról, politikáról és még sorolhatnánk, hogy mennyi jelentős dologról van szó benne, persze mindez kicsit átdolgozva és kell egy kis ész, hogy megértse az ember miről is beszél Melanie.
Érdekesség továbbá, hogy a film nagyrésze Fertődön készült az Esterhézy-kastélyban, de az énekesnő Budapestre és Sopronba is ellátogatott. :)
Tudom eléggé későn írtam, de remélem tudtam segíteni, vagy esetleg akit érdekelt ez a kérdés annak tudtam választ adni! :)
Remélem akkor elégséges választ adtam kérdésedre! :)
Ha esetleg többet szeretnél megtudni róla, vagy lenne Melanieval kapcsolatban még kérdésed, akkor nyugodtan keress fel privátban!
Legyen Szép Napod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!